Bedava Backlink Veren Siteler
12:01Adsız
bedava backlink
Her geçen gün teknolojinin ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte web siteleri de oldukça artmıştır. Banklink siteye giren kişi sayısının çoğalması için siteye ait bir bannerin ve ya linkin başka bir sitede yayınlanmasıdır. Diğer siteler üzerinden bu link ve ya bannerlara tıklayan kişiler reklamı yapan siteye girerek o sitenin popülerliğini arttırırlar. Bir siteye ne kadar çok kişi girerse Google o siteyi arama motorunda daha üst sıraya almaktadır. Siteniz diğer sitelere ne kadar fazla eklenirse, Google’a ismi yazıldığında o derecede aramada ismi yukarı çıkar.
Sitenizdeki konularla uyum sağlamayan linklerde sitenizin daha az tercih edilmesine sebep olacak ve hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Oldukça sık link alan siteler diğer sitelere göre daha iyidir. Kötü olan siteler link verilmek için tercih edilmemektedir. Bu nedenle arama motorları en fazla link ve banner alan siteleri iyi siteler olarak algılamaktadır. Sitenizin Pagerank’ının daha fazla yükselebilmesi için backlink vermek en akıllıca çözümdür. Pagerank’ı yüksek olan siteleri tercih etmeniz sizin yarınıza olacaktır. En çok tercih edilen backlink siteleri arasında www.domain-pop.com, www.checkbacklink.com, www.seo-united.de/backlink-checker gibi siteler yer almaktadır. Ayrıca www.backlinkwatch.com adresi de sık kullanılanlar arasında bulunmaktadır. Bu siteler ücretsizdir. Bu nedenle herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Bu siteleri kullanarak sitenizin backlink durumunu kontrol edebilirsiniz.


Google’ın siteleri değerlendirmedeki ölçülerinden biri Pagerank’tır. Sitenizin değerli olmasını istiyorsanız Pagerank’ı yüksek siteleri seçmelisiniz. Böylece Seo’nuzda önemli bir hal alır. Sitenizde istediğiniz kelime daha üst sıralarda yayınlanır. Böylece hitinizi de arttırabilirsiniz. Bedava backlink veren oldukça çok site yer almaktadır. Bunlardan birini tercih ederek sitenizi arama motorlarında daha üst sıralara taşıyabilir ve daha popüler olmasını sağlayabilirsiniz. İlk olarak bu siteler üye olup hesap almanız gerekmektedir. Daha sonra sitenizi tanımlayan kelimeleri ekleyerek link alabilirsiniz






backlınk sıtelerı,
ücretsiz backlink,
ücretsiz backlink siteleri,
backlink veren siteler,
ücretsiz backlink ekle,
Bedava backlink veren siteler,
bedava backlink siteleri,
bedava backlink,
ücretsiz backlink veren siteler,
ücretli backlink veren siteler,


Benzerler
YORUMLAR